Johan Bakker Reclame

Wie zijn wij?

Welkom op de website van Johan Bakker Reclame.

Johan Bakker Reclame (JBR) is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, vervaardigen en aanbrengen van reclame op (vracht)auto’s, gevels, reclameborden, banners en nog veel meer.

Bij Johan Bakker Reclame krijgt u een professioneel advies en worden de ontwerpen in eigen studio uitgevoerd met behulp van de beste apparatuur op dit gebied. Elke gewenste kleur en formaat is mogelijk en de keuze uit materialen is talrijk. Jarenlange ervaring in deze branche staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Kijk op deze website voor een breed beeld van wat wij allemaal maken, staat uw wens er niet tussen neem dan contact met ons op en we gaan opzoek naar de beste uitwerking.

De uitvoering

Zowel het ontwerp, productie en montage gebeurt binnen JBR. We kunnen veel in huis verwerken maar ook op locatie wordt er veel montage werk geleverd door het hele land.

We printen jaarlijks duizenden meters en beplakken alles van auto’s tot sjoelstenen. Ook verzorgen wij wandprints, vlaggen, gevel reclame, beursstands en de uitstraling bij zowel particulieren als bijvoorbeeld de KLM Open.